Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΣΦΟΛΙΑΤΙΝΙΑ ΓΛΥΚΆΚΙ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ

Πραγματικά πολύ γρήγορο και πανεύκολο γλυκό να το πούμε?
Κάτι για τι λιγούρες, τις υπογλυκαιμίες μας?
Αρκεί να έχουμε σφολιάτα ζάχαρη και κανέλα.
Ναι μόνο αυτά. Δεν υπάρχει νομίζω κάτι απλούστερο.

Υλικά 

  • 1 ή 2 φύλλα σφολιάτας 
  • ζάχαρη, λευκή ή καστανή, και κανέλα


Βάζουμε το φύλλο σφολιάτας πάνω στη λαδόκολλα που θα την ψήσουμε.
Απλώνουμε πάνω την ζάχαρη και την κανέλα, πιέζοντας με την παλάμη μας να κολλήσει στη σφολιάτα.
Την κόβουμε σε μακρόστενες λωρίδες και τις χωρίζουμε στη μέση. Τα μεταφέρουμε με τη λαδόκολλα στο ταψί που θα ψηθούν.
Ψήνουμε στις αντιστάσεις σε προθερμασμένο φούρνο στους 250 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
 Αυτό ήταν. Έτοιμα τα σφολιατίνια μας. Ένα γρήγορο, ελαφρύ, νόστιμο γλύκισμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου