Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ!




Υλικά

  • 1 κιλό πατάτες 
  • ρίγανη 
  • αλάτι
  • θυμάρι
  • 3-4 κ.σ. λάδι
Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε τις πατάτες .Τις αλατίζουμε τους ρίχνουμε τη ρίγανη το θυμάρι και το λάδι, και τις ανακατεύουμε να πάνε παντού τα υλικά.
Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και τις βάζουμε μέσα.Ρίχνουμε επάνω τους και το λάδι που έχει μείνει στη λεκάνη που τις είχαμε.

Ψήνουμε στις αντιστάσεις για 15 λεπτά. Μετά στο γκριλ άλλα 15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν Όταν ροδίσουν βγάζουμε το ταψί έξω τις ανακατεύουμε προσεχτικά και τις ξαναβάζουμε να ροδίσουν και από την άλλη πλευρά για 10-15 λεπτά και
 έτοιμες ,νόστιμες, τραγανές πατάτες σαν τηγανιτές, αλλά πιο υγιεινές και με πολύ πολύ λιγότερο λάδι, για όσους προσέχουν την διατροφή τους











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου